Pyykinpesu voi olla oikeasti kivaa!

Rakastan vanhoja tekstiilejä mutta niiden peseminen on aina vähän hasardia ja monasti olen kantapäänkautta oppinut ettei jotain tekstiiliä olisi saanut pestä pesukoneessa tai tietynlaisilla pesuaineilla, sen vuoksi olenkin ollut kiinnostunut kurkistelemaan eri pesuainevalmistajien tarjontaa. Olen ollut todella uskollinen sille pesuaineelle jota olen käyttänyt… 20vuotta mutta ehkä voisin vaihtaa ja kokeilla jos jotain ekologisempaa löytyisi. Minulle tärkeitä juttuja ovat tuoksu, ekologisuus ja pakkaus ja tietenkin tehokkuus.. Toinen tärkeä pointti on se että kun meillä on 2.5vuotias lapsi, haluan että hänen vaatteet on pesty hellävaraisilla pesuaineilla jotta hän ei allergisoidu altistuttuaan vaikka millaisille pesuaineille.

Olin tosi innostunut heti kun näin Adeliinan tuotteet, ekologisuus ja pakkausten ulkonäkö oli minulle jo iso juttu sillä näin jo mielessäni miten kauniit tuotteet on meidän kylppärin hyllyssä. En idä muovisista rmista värikkäistä tötteröistä joita useimmat pesuainepurkit ovat..

Nyt siis Adeliina halusin kokeilla että millaisia ne ovat. Olen lopettanut vuosia sitten huuhteluaineen käytön ja käyttänyt pelkkää väkiviinaetikkaa joten oli hauska päästä testailemaan pyykkietikkaa ja vaikka mitä!

Kun adeliinan tuotteet saapuivat postissa ne oli kauniisti pakattu laatikkoon ja laatikon avatessani sieltä tulvahti ihana vieno tuoksu joka EI aiheuttanut astmakohtausta!! JEE!!! Mahtavaa.

Adeliina on puhtaasti erilainen kodinpuhdistukseen keskittynyt tuoteperhe. Adeliinan tuotteet ovat kotimaisia, korkealaatuisia, 100 %:sesti biohajoavia ja ekologisia. Ne ovat myös vegaanisia ja säästävät aidosti luontoa. Ajatuksena Adeliinalla on ollut tuottaa kotimaisia, puhtaita ja myrkyttömiä tuotteita monipuoliseen kodinpuhdistukseen joka päivä. Ihan oikeesti voisko olla parempaa ja nää on kaikki kauniita kuin karkit! Adeliinan perustaja Tiina on kyllä ymmärtänyt jotenkin tosi hyvin sen mikä itsellenikin on tärkeää. Kun me puhuimme ekaa kertaa puhelimessa sanoin hänelle että joskus tulee se fiilis että voi kun mä olisin keksinyt nää tuotteet ja nää oli just sellaiset!!

Nyt siis pyykkiä pesemään uusilla ihanilla pesuaineilla!

Katsokaa nyt miten kauniit nää purkit on!! Adeliinalla on myös täyttöpussi josta voi kaataa aineet pulloihin joten ei tarvitse aina uutta pulloa!!! Minulle tuotteiden pakkaukset ovat tosi tärkeitä, sillä ne näkyvät arjessa joka paikassa kotona ja jos tuotteen pakkaukset on rumat päädyn piilottelemaan niitä ties missä kaapeissa, näiden kanssa ei tarvitse todellakaan tehdä näin vaan ne ovat osa kylpyhuoneen sisustusta!

Adeliina Pyykinpesuneste on sekä 100 % suomalainen että biohajoava. Adeliina Pyykinpesuneste on myös ekologinen ja soveltuu tuoksuttomuutensa johdosta myös kaikkiin allergiatalouksiin. Adeliina Pyykinpesuneste soveltuu villan ja muiden herkkien materiaalien pesemiseen, mutta se on myös tehokas lianirrottaja ihan tavallisessakin pyykissä.

Adeliina Pyykkietikka on korkealaatuinen ja tasalaatuinen vaihtoehto ympäristöystävälliseen pyykinhuuhteluun. Adeliina Pyykkietikka on 100 % suomalainen ja 100 % biohajoava tuote, jonka tuoksut syntyvät turvallisista tuoksuöljyistä. Tuoksumaailmoja suunniteltaessa ollaan huomioitu myös allergiat ja tuoksuyliherkkyydet. Adeliinan Pyykkietikoissa on allergeeneja alle 0,01 %, joten ne ovat allergiaystävällisiä. Tuoksumme ovat hillittyjä ja hienostuneita. Puhdas pyykki tuoksuu Adeliinan Pyykkietikan avulla raikkaalta ja aidosti puhtaalta.

Atoopikko astmaatikkona on ihan mahtavaa että tämän sarjan tuotteissa on huomioitu tuoksuissa ja kaikessa se että tuoksua voi olla mutta ne ovat kaikki pehmeitä eikä mikään jää tekstiileihin pistävästi. Aivan ihanaa.

Kokeilun lopputulos oli: Putipuhtaat lakanat, siis uskomattoman puhtaat ja hyväntuoksuiset ja helpot viikata. Tulipa kiva fiilis!!

Meillä liinavaatteet ovat lasikaapissa salissa, ne näyttävät mielestäni kodikkailta ja on ihanaa että ne näkyy.

Kokeilin vielä koneellisen valkoisia lakanoita sillä Adeliinalla on myös valkopyykkiä varten oma pyykinpesuaineensa ja sama homma, hohtavan valkoista. Tuo pyykkietikka tuoksuu aivan ihanalle, yleensä inhoan sitä että pyykki tuoksuu muulle kuin puhtaalle mutta tää oli aivan erityistä että pyykki tuoksuu hyvältä ja puhtaalta. Ihanaa ihanaa!!!

Isotädin vanhat lakanat lähtee pesuun!

Lakanoista tuli oikesti tosi puhtaita, ottaen huomioon että no ovat seisseet ties missä laatikoissa vuosia ja olivat pölyisiä sekä jotenkin inhottavan pinttyneitä niistä tuli niin valkoiset ja puhtaat että ne tulevat kyllä käyttöön! Hurraa. Ja niin piti vielä sanoa että näitä pesuaineta ei tarvita hirveitä määriä vaan ovat käytössä aika säästeliäitä joka sekin on hyvä juttu.

Päädyin oikein himopesemään värikkään päiväpeiton ja tyynyliinat, jopa intialaisen sarikankaan joka roikkuu sänkymme yläpuolella sekä samettisia värikkäitä tyynyliinoja, ja kaikkien värit kirkastuivat. Oli ihana pedata sänkyyn puhtaat lakanat ja heittää kaiken päälle hyväntuoksuinen ja puhdas päiväpeitto ja pakkasessa tuulettuneet tyynyt ja muut ja sujahtaa illalla puhtaaseen raikkaaseen sänkyyn!

Tämä kaupallinen yhteistyö on kyllä sellainen että se jätti minut koukkuun ja tilaan Adeliinan pesuaineita meille vastaisuudessa, sen sijaan että ostan markettikamaa. Tieto siitä että pesen vaatteita ja lakanoita ekologisilla tuotteilla on todella tärkeää ja se että tiedän purkki kerrallaan parantavani maailmaa taas tuleville sukupolville.

Taidan kaivella kaikki valkoiset kesäpitsiasut esiin ja kokeilla vähän näitä niihinkin!!

Kiitos tästä yhteistyöstä Adeliina.

Leave a Comment