Puutarhatyökalut kierrätettynä

Kun muutimme tänne Fiskarsiin olimme molemmat asuneet kerrostalossa lähes koko aikuisuutemme, (miinus mun aika Lontoossa mutta sitä ei nyt lasketa tässä tapauksessa) ja sanon tämän siksi että kummallekaan meille ei ole kertynyt minkäänlaisia puutarhassa tarvittavia työvälineitä. Viime kesä meni lainakamoilla, ihana anoppini Kiti kun asuu tuossa vieressä, saatiin lainata häneltä lapioita ja mitä nyt tarvittiinkaan. Tarvitsemme kuitenkin omiakin ruoputtimia ja lapioita ja olen pitänyt niitä silmällä nettikirppiksillä sillä unelmissa siintää tuo vanhassa postauksessani oleva kori johon saan kaikki ihanat puutarhalapiot ja sakset ja rautalangat ja muut..

Ja voi riemun määrää. Torissa oli viimein myynnissä kaikkein tärkeimmät jutut ja koko paketti vain 20e. Toisen romu, toisen aarre. Ystävällinen Jouni postitti ne minulle Fiskarsiin ja meitä vähän nauratti se että nämä Fiskarsin työkalut päätyivät sinne mistä ne ovat tulleetkin, tekivät vain pienen yleishyödyllisen lenkin. Oli pakko laittaa näitä jo koriin sillä jo pelkkä näiden käsittely tuntui kivalta kun pian pääsen käyttelemään oksasaksia ja muita välineitä kun puutarha alkaa sulaa talviuniltaan.

Summa summarum: Katselkaa ihmiset käytettyjä puutarhavälineitä netistä, sillä voi säästää pitkän pennin.. säästyneillä rahoilla voikin ostaa taimia!

Jos ihmettelette kaikki veskipaperirullia.. ne ovat tulossa koekäyttöön kun laitan pieniä taimia niihin kasvamaan, multaa sisään ja kaikki vieri viereen laatikkoon ja odottamaan itämistä. Puolikas veskipaperirulla on helppo istuttaa ihan sellaisenaan multaan!

Korissa odottaa myös läjä siemeniä, kaalia, kukkia, yrttejä.

Leave a Comment