Helppo, nopea ja herkullinen Pasha rahka

Olen joka vuosi, viimeiset 20v tehnyt pääsiäisenä pashan ja kulitsan mutta tänä vuonna tulee vähän pikaversioita kaikesta sillä aikaa ei yksinkertaisesti ole.. elämme ihania ruuhkavuosia ja yritämme optimoida ajankäytön niin että aikaa menee enemmän perheenkanssa kuin muuhun. Sen vuoksi ruoanlaitossakin on alkanut tulla nopeat ratkaisut yleisimmiksi.

Tässäpä siis pashaohje sellaiselle joka muisti sen ihan viimetingassa. Valion maustetut rahkat ovat pelastus jälleen kerran. (ja ei, en saa Valiolta rahaa näitä postauksia vastaan, tuotteet on vain tosi hyviä.)

Tarvitset:

Purkki Eila Appelsiinirahkaa

Purkki Eila Vaniljarahkaa

Purkki Eila rahkaa

Purkki vispikermaa

1 Luomu sitruunan kuori raastettuna

Kourallinen rusinoita (tai oman mielen mukaan, itse laitan reilusti)

Kookoslastuja  tai mantelilastuja oman mielen mukaan. (Mantelilastut ovat ne ainoat alkuperäiset mutta jos on mantelille allerginen voi laittaa kookosta. Meillä ratkaisu syntyi siitä että kaapista löytyi vain kookoslastuja.)

  1. Vatkaa kerma
  2. Sekoita muut ainekset sekaan
  3. Valmista!
  4. Kaada kauniiseen tarjoiluastiaan ja ripottele koristeeksi rusinoita tai manteli/kookoslastuja.
  5. Nauti hyvässä seurassa.

 

Leave a Comment